Skip to main content

Dr. Hernádi Balázs

nőgyógyász, daganatsebész, endometriózis specialista

Időpontfoglalás

Kapcsolat

+36 30 / 309 5570
dr.hernadi.balazs@fhmrendelo.hu

Rendelés

Hétfő: 9:00 – 13:00
Szerda: 9:00 – 19:00
Csütörtök: 9:00 – 12:00

Bemutatkozás

2009-ben szereztem orvosi diplomámat Debrecenben, ezt követően a Debreceni Nőgyógyászati Klinikán dolgoztam tanársegédként illetve párhuzamosan a Miskolc Megyei Kórház Nőgyógyászatán töltöttem a rezidens éveimet, és szereztem óriási tapasztalatot a szülészeti ellátásban.

A természetes úton való világrajövetelt támogató szülészeti hozzáállásom, szélesebb látóköröm annak is köszönhető, hogy munkahelyeim koraszülött (PIC III.) intenzív osztályos háttérrel működő Szülészeti Osztályok voltak, ahol egy összetettebb megközelítés és ellátás szükséges.

Kongresszusok aktív résztvevője és előadójaként, érdeklődésem egyre inkább a nőgyógyászati műtétek, ezen belül is az endoszkópos beavatkozások (laparoszkópia, hiszteroszkópia) felé terelt, ezért 2012-ben az akkor még körvonalazódó lehetőségek között kiemelkedő színvonalon működő Szent János Kórház Nőgyógyászati Osztályán folytattam munkámat.

2014-ben kiváló eredménnyel szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem, egyben immár szakorvosként megkezdtem működésem részállásban az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati (onkosebészeti) Osztályán, valamint tevékenységem a magánellátásban is ekkortól datálódik. Ezt követően már évente 2-3 alkalommal vettem részt nagy nemzetközi kongresszusokon, hiszen a legújabb irányelvek, műtéti technikák ismerete és gyakorlása nem életkori kiváltság, minden betegemnek a legjobbat kívánom nyújtani.

Az onkosebészet iránti érdeklődésem töretlen maradt, majd 2021-ben nőgyógyászati daganatsebészetből tettem szakvizsgát kiváló eredménnyel.

Gyógyító munkám során különös gondot fordítok a panaszra és az annak hátterében fennálló betegségre, olyan kezelési stratégiát ajánlok, amelyet a páciens is ért, közösen beszéljük meg a lehetőségeket, és így hívom fel a figyelmet a megoldásra. Ha kell, többször elmagyarázom mikor-mi a teendő a gyógyulás felé vezető úton, legyen szó akár egy magas kockázatú várandósságról, akár egy rosszindulatú nőgyógyászati daganatos kórképről.

Érdeklődési kör

Nőgyógyászati Endoscopia („A”)
Nőgyógyászati Daganatsebészet (szakvizsga)
Endometriosis sebészet
Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang diagnosztika (Licence vizsga)

Műtéti szolgáltatások

Magánkórházi háttérrel endoszkópos (laparoszkópia, hiszteroszkópia) diagnosztikus és operatív műtétek. Jó- és rosszindulatú kórképek (ciszták, méhmegtartó mióma műtétek, endometriosis, DIE, petevezető átjárhatóság, méheltávolítás (totális, subtotális), petefészek eltávolítás, méhfüggelékek eltávolítása, mintavételek . Hüvelyen keresztüli és hüvelyi- plasztikai, valamint nyitott hasi műtétek.

Kórházi háttér

Szent Magdolna Magánkórház – Zsigmond tér, TritonLife Róbert Magánkórház

Visszalépés a munkatársaink menüpontra